Wilt u een eigen website zonder omkijken? Dat kan met een all-in website van Web4more. Een website in uw eigen huisstijl die u zelf kunt beheren. Wij verzorgen de updates en ondersteunen u bij vragen en problemen. Meer weten? Klik hier voor onze pakketten en prijzen.

Website in uw eigen huisstijl
Heeft u al een logo en/of huisstijl? Of wilt u deze door ons laten ontwerpen? Wij integreren uw huisstijl in de website. Uiteraard met uw input en goedkeuring. 

Zelf uw website bewerken
U kunt uw website zelf bewerken met een Content Management Systeem (CMS). Het veranderen van de tekst of het een uploaden van een afbeelding kunt u dan zelf. De wijzigingen zijn meteen zichtbaar.

Domeinnaam & hosting
Bij een all-in website is een domeinnaam naar keuze inbegrepen. Daarnaast zorgen wij voor veilige hosting van uw website. Heeft u al een domeinnaam? Geen probleem, wij kunnen deze voor u verhuizen. Lees meer over onze webhosting.

Ondersteuning & updates
Een up to date CMS is niet alleen veiliger maar ook handiger. Uw systeem heeft namelijk altijd de laatst beschikbare functionaliteiten. En uw CMS zal blijven werken in nieuwe browsers. Web4more zorgt voor updates en helpt u bij vragen en problemen. Lees meer over onze support.

Een all-in website kunt u uitbreiden met nieuwsbrievensysteem, social media module of ssl-certificaat. Lees meer over onze modules.

De voordelen
  • Uitstekende en persoonlijke service
  • Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar
  • Meer dan 7 jaar ervaring
  • Updates zijn inbegrepen
Slechts € 14,95 per maand
Klik hier voor onze pakketten en prijzen.
geregeld-in-3-stappen.jpg